"Vores datter viste interesse for at smide bleen, da hun var 1,5 så i samråd med Ekaterina, tog vi bleen af hende. Det er gået over al forventning og har været utroligt nemt. Der er dage med “tilbagefald”, hvor vores datter har mange uheld, men når man får den rette støtte og forståelse, som man får ved Ekaterina, ved man, at det er helt normalt, og vi bevarer troen på, at det er det rigtige, i stedet for at give hende en ble på igen. Det har været en øjenåbner for os alle, at man ikke SKAL vente til barnet er 3 år. Vi har tilmed oplevet, at vores datter er blevet meget mere selvstændig og selvsikker efter hun smed bleen. Tusind tak for meget kompetent rådgivning og støtte!"
- Astrid, mor til Ellen, Marius, Ingeborg og Sigfred

"Ekaterina gav mig det skub jeg manglede. Da jeg begyndte at lytte til hvad min datter tydeligt forsøgte at vise mig, gik resten som en leg."
- Rikke, mor til Silje

"Vi har vild optur på over din tilgang. Havde vi bare kendt til dig dengang vi pottetrænede Villads."
 - Simon og Tina, forældre til Villads og Astrid

"Tusind tak Ekaterina, fordi du er er dig."
- Michelle, mor til William

"Mine tvillinger og jeg har fået den bedste og mest positive rådgivning og støtte igennem perioden optil, da de smed bleen og ikke mindst i den efterfølgende tid. Det hele har foregået på en måde, hvorpå de begge har følt sig trygge, set og hørt. Ekaterina brænder for dette og er yderst kompetent. Hun er meget engageret i hver enkelt, og ingen spørgsmål er for store eller små."
- Anja, mor til Elisa og Marius

 

Share it!
pinterest